Familjehelg

Denna påskhelg med typiskt aprilväder åkte vi till Robins syster Wanda som bor med sin familj i Malmö. Där var även Robins bror Steve och hälsade på. Tillsammans blev vi 11 personer som alla skulle sova under samma tak, väldigt mysigt! 


Nu ska vi iväg till nästa påskfirande hemma hos Robins mamma med familj. Älskar familjehäng så för min del kunde inte påsklovet avslutats på bättre sätt! Möjligen med lite mindre godis i magen då men det är inget som inte en löprunda ikväll kan råda bot på. 

Spontan festkväll mitt i veckan

 
 
Efter ett hårt träningspass ihop på sat igår åkte vi hem och åt Thaimat tillsammans med Robins kollega John. Till maten tog vi någon öl, vilket, som det brukar, aldrig bara blir någon öl. Grabbarna skulle upp och jobba idag och då vi inte kom i säng förrän vid 4 inatt var de minst sagt ett trött gäng som lämnade lägenheten. Själv tänker jag ta sovmorgon som resulterade i att jag vaknade klockan 16... 
 
 
 
 
 
Kvällen har dock varit lite mer produktiv då jag tog tag i gårdagens disk och vek lite tvätt. Robin somnade redan klockan 7, stackarn var helt slutkörd efter nattens bravader och en heldag på jobbet. Imorn sticker vi till Malmö, hoppas på sol! 
 
//Lina

Påsklov

 
Godmorgon måndag och påsklov (för min del). Har en helt ledig vecka framför mig vilket känns gött. Ska börja söka lite jobb här i Göteborg är tanken. Spännande och läskigt på samma gång! Veckan kommer tillbringas här i Göteborg i lugnt tempo, har egentligen ingenting speciallt inbokat innan fredag. Då är planen att vi sticker ner till Halmstad och firar påsk tillsammans med Robins familj. En dagstur till Malmö i helgen är även planen då vi ska hälsa på Robins syster med familj. Men först, såklart, frukost i soffan framför tvn. 
 
 
Ingefärsshot, Äpplejuice, turkisk yoghurt med granola, lantbröd med ost, granatäpple och kaffe. Märks det att frukosten är helig för mig? 
 
/Lina